Vrljika napunila Dom omladine

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Gornjomilanovački bend „Vrljika“ nastupio je u Domu omladine u Kragujevcu. Pred dobro poznatom publikom i vernim kragujevačkim fanovima, svirali su po prvi put sa novim gitaristom, a gosti na konceru su bili bendovi „Prank“ i „Steel Hornet“.

Foto: Jovan Miljković, Vrljika

„Publika je bila izuzetna. Ovo je bila posebna svirka zato što imamo novog gitaristu i bio je odličan odziv publike, tako da mislim da je ovo bila jedna od naših najboljih svirki u Kragujevcu, peta ili šesta po redu i veoma smo zadovoljni. Posle našeg EP-ja koji smo snimili prošlog leta, trenutno imamo u planu da snimimo u studiju još dve ili tri nove pesme,  da bismo napravili malo opširniji EP,“ rekao je Bogdan Gačić, basista benda Vrljika.

Vokalno instrumentalni sastav Vrljika postoji od 2012. godine, a svoju muziku svrstavaju u: crossover grindcore,melodic punk, djentcore, alternative hardcore, etnojazz, streetblues rap, techno trance gorecore, thrash-black heavy metal, pedocore, agro industrial grunge, turbo folk krajisnici, christian rock, redneck-death metal. Pored pesama na kojima trenutno rade, u planu imaju i dosta novih, kao i puno nastupa od kojih ističu veliki koncert u svom rodnom gradu koji će biti održan u avgustu.

Pogledajte fotografije: