Vasil Hadžimanov, Dušan Jevtović, Peđa Milutinović u SKC-u

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Dušan Jevtović je rođen kasnih sedamdesetih u Kragujevcu, Srbija. Sa 12 godina od svojih roditelja dobija prvu gitaru i kreće na časove kod renomiranog profesora i gitariste Radomira Mihailovića-Točka. Devedesetih godina prošlog veka je član trija Trim i kasnije kragujevačkog sastava Blue Moods.
Vasilovo klasično muzičko obrazovanje započelo je sa njegovih 5 godina u muzičkoj školi Stevan Mokranjac, u Beogradu (prof. Ljubinka Hadži-Jovančić).

1991. njegovo zanimanje za jazz obezbedilo mu je punu stipendiju za učešće u Interlochen Arts Camp-u, dva leta za redom, pruživši mu priliku da uči i svira sa jazz velikanima kao što su: Milt Jackson, Curtis Fuller, i Bayron Stripling, izmedju ostalih. 1992. se preselio u Boston gde, pod punom stipendijom, studira klavir i aranžman na Berklee College of Music. Diplomirao je 1995

Predrag Milutinović rođen 28.03.1990. godine u Kragujevcu.
Pohađao privatne časove za džez bubanj kod prof. Dušana Ivaniševića.Prva muzička iskustva sa bendom stiče sa 15 godina, sa članovima sastava „Oktava“ muzičke skole u Kragujevcu. Nakon toga se seli u Beograd i započinje saradnju sa fank bendom „Rich Bitch“.

Bez obzira na pozamašne biografije ova tri muzičara i njihovo iskustvo u improvizovanoj muzici, publika će 21.februara u 21h, u Studentskom kulturnom centru u Kragujevcu, imati priliku da po prvi put čuje njihove autorske pesme u zanimljivoj formaciji i aranžmanima, kao i pokušaj da se predstave na drugačiji način u Srbiji.

Saradnja tri muzičara je samo početak onoga što sledi u skorijoj budućnosti a odnosi se na snimanje i izdavanje novog materijala u inostranstvu.

Cena karte 300 rsd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *