Sergej kragujevčanima predstavio novi album

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

U okviru svoje turneje „Moj svijet“, Sergej Ćetković je nastupio u Kragujevcu. U punoj „Hali Jezero“ održao je koncrt i publici predstavio svoj novi album. Gerneralni pokrovitelj ovog događaja, bila je vinarija „PIK Oplenac“. Posle koncerta, razgovarali smo sa pevačem, Sergejem Ćetkovićem.

Upravo se završio koncert. Kakvi su vaši utisci?

Srećan sam što sam ponovo u Kragujevcu. Znam kakva je kragujevačka publika, tako da sam večeras stvarno uživao i hvala im na još jednoj divnoj večeri.

Kako biste opisali novi album koji promovišete na ovoj turneji?

Novi album je rezulzat petogodišnje pauze. Radili smo sa singlovima kojih ima pet, a na novom CD-u ima još devet novih pjesama. Tu je stari tim saradnika pojačan sa još nekim novim ljduima, kao što su producenti.

Kako biste prokomentarisali veliki uspeh albuma, posebno u Hrvatskoj gde predstavlja najprodaavaniji?

Muzika ne poznaje granice i bilo je pitanje dana kada će moj albumu Hrvatskoj doživeti veliki uspeh. Uvek je malo problem izaći na hrvatsko tržište, iako ja tamo imam veliki broj svoje publike.

Izjavili ste da ste izabrali ispravan put za svoju muzičku karijeru. Šta pod time podrazumevate?

Bavim se muzkom, ne skandalima, glupostima koje danas sve više možemo videti u medijima. Mediji, nažalost daju više prostora tome, ali mi smo tuda se iborimo za svoje mjesto pod zvjezdama i da prava muzika pobedi.

Nekada ste bili redovni učesnik festivala. Da li Vamto nedostaje i da li ste takmičarsog duha?

Svaki put ima neke svoje prve korke. Kod mene se to dešavalo na festivalima koji su seodržavali do skoro. Na žalost, toga više nema, jer je nekad pored druženja i uživanja, bilo dore muzike, a danas smo u deficitu i sa festivalima i sa dobrom muzikom.

Kakvi su Vaši dalji planovi?

Nastavljam sa turnejom. Čeka me prvi koncert u Krljevu i prvo predsavljanje kraljevačkoj publici, zatim koncerti u Nišu i Kruševcu itd.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *