Sajam poslova, praksi i edukacija održan po peti put u organizaciji AIESEC-a

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Članovi globalne studentske organizacije AIESEC, ove godine, Sajam poslova, praksi i edukacija održali su na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. Kao i prethodne četiri godine, mladi Kragujevčani imali su priliku da vide za koje poslove mogu trenutno da apliciraju i kako da se pripreme za susret sa potencijalnim poslodavcima.

Foto: Milan Milutinović, Tamara Biševac

„Sajam poslova, praksi i edukacija održava se peti put u Kragujevcu, iako je tradicija na nacionalnom nivou 22 godine duga. Posetioci mogu razgovarati sa kompanijama o tome šta je traženo na tržištu, šta konkretno kompanije traže i kako mogu da se postave na intervjuu za posao. Mislim da je ova manifestacija veoma značajna za mlade ljude, a posebno za studente završnih godina, jer nemaju priiku, na nekom drugom događaju, da budu direktno u kontaktu sa kompanijama i pričaju o veoma bitnim stvarima za njih, rekla je Tamara Biševac, član organizacije AIESEC.“

Sajam poslova, praksi i edukacija je centralni deo projekta Career Days. Ova manifestacija, sa dugom tradicijom obuhvata radionice koje pomažu mladima da lakše dodju do posla i priprema ih za pisanje biografija, odgovaranje na pitanja poslodavca i slično. Studenti su mogli da dobiju i sve potrebne informacije koje se tiču načina poslovanja određenih kompanija, praksi ili zaposlenja, da budu u direktnom kontaktu sa njihovim predstavnicima i otkriju nove poslove kojima mogu da se bave u budućnosti.

 

Pogledajte fotografije:

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *