Prvi bilten Foto-kluba Kragujevac

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Foto-klub Kragujevac objavio je prvi broj svog biltena pod nazivom „Fotokrug“.  Nastao je sa ciljem da se okruženju predstavi rad članova Foto-kluba Kragujevac. U biltenu su predstavljeni nagrađeni radovi, aktuelni projekti i fotografije članova, kao i aktivnosti i događaji koji su obeležili rad Foto-kluba Kragujevac u toku 2018. godine.

Celu priču pokrenuo je fotograf Slavoljub Radojević, koji je podneo i najveći teret oko same koncepcije i izrade biltena.

„Izrada biltena zahtevala je dodatnu posvećenost. Potrebno je bilo prikupiti sve relevantne podatke, fotografije, sistematizovati ih i razvrstati prema hronologiji i značaju i na kraju, sav prikupljeni materijal pretvoriti u publikaciju na 104 strane. Svi članovi foto-kluba su doprineli realizaciji ove ideje“, rekao je Slavoljub Radojević.

Ističe da bilten treba da ostavi jasan trag, kao digitalni ili štampani dokument, dostupan široj javnosti za prikaz rada foto-kluba i njegovih članova. Na stranama biltena predstavljeni su nagrađeni radovi, aktuelni projekti i fotografij ečlanova, kao i aktivnosti i događaji koji su obeležili  rad Foto-kluba Kragujevac u toku 2018. godine.

Foto-klub Kragujevac osnovan je 2013.godine, sa ciljem da okupi aktivne fotografe,koji će Kragujevac vratiti na fotografske mape Srbije i sveta. Broj članova foto-kluba se vremenom uvećavao, a zahvaljujući napredovanju članova, i broj osvojenih nagrada na značajnim domaćim i međunarodnim izložbama.

Bilten možete pogledati ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *