Predstava „Pazi šta želiš“ vratila kragujevčanima osmeh na lice

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Grupa beogradskih glumaca sinoć je, već i van granica Srbije poznatu predstavu „Pazi šta želiš“, odigrala i pred kragujevačkom publikom u Pozorištu za decu. Ova komedija, sa tri karakteristična lika, koju prati veliko interesovanje, nasmejala je i razveselila kragujevačku publiku.

Foto: Petar Miljković,Aleksandar Radojičić

„Utisci su stvarno fenomenalni, publika je bila odlična i po reakcijama bih rekao da su svi zaista uživali. Andrija Milošević je producent i zaista nije lako postaviti jednu predstavu i osposobiti je da putuje po Srbiji, po Evropi itd. Već smo putovali i u Dubai i Cirih, tako da sam zaista ponosan na ovu predstavu i na sve nas, zaista je vrlo rado igram i do sada nisam čuo neke negativne komentare. Mislim da se dopada publici, sve više ljudi dolazi.  Znali smo na početku kakvi su likovi, ali smo tu predstavu pravili nekako po sebi, svašta smo dodavali i nekako mislim da se naše energije  dobro kombinuju i da se to vidi na sceni, jer nam je stvarno bilo uživanje dok smo radili na predstavi“, rekao je glumac, Aleksandar Radojičić.

Predstava „Pazi šta želiš“ pisana je po motivima komedije „Lista za ljubav“ i govori o dilemi da li postoji savršen partner ili partnerka i kako to izgleda u današnje vreme. Šta se dogodi kada dva muškarca, čije likove tumače Aleksandar Radojičić i Radovan Vujović, upadnu u zamku traženja savršene žene? Inteligentnim humorom i odličnim zapletom, talentovani glumački trio, zajedno sa Aleksandrom Tomić, i Andrijom Miloševićem u ulozi producenta uvek nasmeje publiku i izaziva niz novih pitanja. Ova predstava je kao i mnoge druge danas, nastala iz entuzijazma glumaca, bez podrške neke državne institucije ili bilo kog pozorišta, ali je bez obzira na to dobila život, a njeni akteri se nadaju novim aplauzima.

Pogledajte fotografije:

One thought to “Predstava „Pazi šta želiš“ vratila kragujevčanima osmeh na lice”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *