Praktične biciklističke radionice za najmlađe kragujevčane

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Udruženje Interaktiv organizuje besplatne biciklističke radionice u Velikom parku, u delu koji se nalazi ispod zatvorenog bazena, na poligonu za bezbednost, tj na tzv. Karting stazi. Radionice će biti organizovane svake subote u oktobru, od 11 do 14h. Namenjene su pre svega deci od petod do osmog razreda, ali mogu učestvovati i deca nižeg uzrasta.

Na poligonu tokom radionica deca mogu voziti bicikl, rolere ili trotinet, ili učestvovati u grupi kao pešaci. Edukacija je praktična. Prvi deo podrazumeva objašnjavanje pravila bezbednog učešća u saobraćaju kao biciklista, kasnije svi polaznici sa instruktorima na poligonu voze bicikl, rolere ili trotinet i uče kako da se bezbedno ponašaju u saobraćaju.

biciklisticke-radionice-3

Kao završnica programa, biće organizovano takmičenje škola u bezbednosti u saobraćaju.

Radionice traju po pola sata, sprovode se u grupama, na svakih pola sata u vremenu od 11 do 14h. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na poligonu, pre početka radionice svake subote u oktobru.

Radionice imaju za cilj da se preventivno doprinese bezbednosti dece u saobraćaju. Aktivnosti se održavaju po projektu „Bezbedno u saobraćaju“ podržanog od strane Ministastva građevinarstva, saobraćaja i infrasturukture i grada Kragujevca.

biciklisticke-radionice-6

Za više informacija možete se javiti udruženju Interaktiv.

Kontakt: e-mail: uginteraktiv@gmail.com ili putem stranice na facebook-u www.facebook.com/interaktiv.kragujevac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *