Održano predavanje i radionica za mlade lidere

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Bob Moffett, menor i savetnik za mlade lidere, uz podršku Evanđeoskg udruženja studenata, održao je predavanje na temu liderstva u Kulturnom cetru UMMUS u Kragujevcu.

Foto: Jovan Miljković, Bob Moffett

„Moje današnje predavanje bilo je interaktivnog tipa o mladim liderima, liderstvu kao moći i prenošenju toga na celo društvo. Došao sam da i ovde pronađem mlade lidere i one koji imaju potencijala za to, da im pomognem da nauče nešto više o liderstvu. Volim da upoznajem nove mlade lidere, njihove snove, razmišljanja i ideje“, rekao je Bob Moffett.

 

 

Bob Moffett je poznat kao istaknuti profesor liderstva na fakultetima. Napisao je više knjiga i ima trideset godina iskustva u radu sa mladim ljudima širom Evrope, ali i u zemljama drugih kontinenata. Njegova interaktivna ppredavanja jasno ocrtavaju njegovu veru u mlade ljude. Smatra da je budućnost sveta u njihovim rukama i da su mladi danas apsolutno sposobni za to. Podržava lidere širom sveta i pomaže im da nađu put u ostvarivanju svojih ciljeva. Bobova specijalnost je rad sa liderima u crkvama, bez obzira na to koja vera dominira u određenoj sredini. Posle predavanja, bio je otvoren za sva pitanja mladih kragujevčana.

Pogledajte fotografije:

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *