Održana prezentacija volonterskih i stručnih praksi

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Članovi studentske organizacije AIESEC, pod sloganom „Iskoristi leto!“, održali su prezentaciju stručnih i volonterskih praksi u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu. Zainteresovani studenti imali su priliku da čuju više o projektima „Global Volunteer“ i „Global Entrepreneur“ i da razgovaraju sa svojim kolegama koji imaju iskustva sa AIESEC-ovim praksama.

Program volonterskih praksi, Global Volunteer, je internacionalni program volontiranja, namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Global Entrepreneur je program stručnih neplaćenih praksi koji omogućava mladima da steknu iskustvo neophodno za budući posao radom u start up kompanijama. Global Entrepreneur prakse omogućavaju rad u IT sektoru, marketingu ili prodaji i pružaju uvid u rad i funkcionisanje novoosnovanih kompanija.

Pogledajte fotografije: