Održana konferencija „Novi lideri“

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Studentska organizacija AIESEC održala je konferenciju pod nazivom  „Novi lideri“ u svečanoj sali Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Novi lideri je projekat studentske organizacije AIESEC koji se realizuje od 2006.gdine. Sastoji se iz jednodnevnih konferencija širom gradova Srbije i završne konferencije u Beogradu.

Cilj projekta je da mlade širom Srbije podstakne da postanu aktivni članovi društva i utiču na pozitivne promene u svom okruženju. „Ideja. Inicijativa. Inspiracija.“  je slogan koji opisuje put razvoja jednog lidera. Ideja je početak samog razvoja, inicijativa je neophodna da bi došlo do pozitivne promene, a inspiracija je ono što jedan lider ostavlja drugima kao podsticaj.

U Kragujevcu su se predstavili mladi preduzetnici, lideri koji su uradili stvari kojima su pokrenuli svoje okruženje. Oni su ukratko predstavili svoje uspešne priče i potrudili se da otklone sve dileme koje mladi imaju kada krenu da razmišljaju o rešenju nekog problema.

Konferencija je bila namenjena srednjoškolcima treće i četvrte godine, studentima, i svim proaktivnim mladima do 30 godina starosti.

Pogledajte fotografije: