„Novi početak“ doveo u bioskope veliki broj fanova

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Film „Vojna akademija 3 – novi početak“ sinoć je premijrno prikazan u Kragujevcu. Fanove koji su nestrpljivo čekali projekciju i napunili bioskopsku salu dodatno je obradovao dolazak glumaca Bojana Perića, Ivana Mihailovića i Branka Jankovića, koji tumače njihove omiljene likove.

Bioskop „Cineplexx“ u Kragujevcu, sinoć je posetilo više gledalaca nego inače. Uživali su u razgovoru i fotografisanju sa rado viđenim kadetima. Takođe, i glumci su bili veoma zadovoljni, delili su svoje autograme i uživali u popularnosti svojih likova.

15045626_10207503120396221_674450270_n
Foto: Petar Miljković,Bojan Perić

„Imali smo već nekoliko susreta sa publikom i utisci su zaista sjajni. Publika i prepune sale govore u prilog tome da mi već godinama stvaramo jednu drugačiju priču o mladim ljudima koji cene prijateljstvo. Ono što publika može da očekuje je jedan novi početak svih nas – novi početak starih likova koji sada nastavljaju svoj život kada više nisu kadeti i novi početak na samoj vojnoj akademiji gde dolazi jedna nova generacija kadeta, koju publika sada prvi put ima priliku da upozna“, rekao je glumac, Bojan Perić pre premijere u Kragujevcu.

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja i Bugi, dva nerazdvojna druga, Ika super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca, tajanstvena i pomalo usamljena Anđela i Maša, devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nija samo vojna škola, već škola života.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *