Međunarodni festival umetničke fotografije – FOTORAMA 10

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ovogodišnji jubilarni deseti po redu Fotorama festival će se zbog trenutne svetske situacije prouzrokovane COVID 19 pandemijom preseliti kompletno na online platforme. Ali ova situacija nije sprečila da Fotorama festival ima kao I svake godine veoma kvalitetan program. Ove godine zbog odlaganja , festival će se održati od 6. Do 9. Avgusta.

 

Fotorama festival će u svom četvorodnevnom programu  imati rekordan broj stranih I domaćih predavača koji će održati  svoje online radionice!

 

Među predavačima će se pojaviti I neka od najpoznatijih svetskih imena iz sveta fotografa kao što su trenutno ekipa najboljih dokumentarista National Geographic Magazina: Lynn Johnson( Pulicer)  (USA), Erika Larsen (USA) I Andriana Mereuta( Moldavija).

 

Dok će naši polaznici  iz oblasti vizuelnih umetnosti, retuša I komercijalne fotografije moći da slušaju neke od vodećih stručnjaka u ovim oblastima:

Dennis Dunbar (USA), Renee Robyn (USA), Sef McCullough (USA), Hugh Kretschmer (USA),

Mezame Shashin-ka (Singapur), Višnja Šešun (SRB).

 

Pošto Fotorama Fest slavi svoj deseti rođendan, odlučili smo da kompletan program ovog festival bude na poklon svim mladim umetnicima I fotografima iz celog sveta koji prate naš festival. Sve radionice su potpuno besplatne I imaju ograničeni broj mesta.

 

Za sve ostale informacije možete posetiti I zvaničnu stranicu Fotorama festival!

 

www.fotoramafest.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *