Logikids predstavio najmlađim Kragujevčanima mentalnu aritmetiku

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Obrazovni centar „Logikids“, škola mentalne aritmetike, posle dve generacije zadovoljnih roditelja i dece upisuje polaznike na treći kurs, a prijave traju do 10. septembra.

„Logikids“ je prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Kragujevcu, koja primenjuje licencirani međunarodni obrazovni program razvijanja intelektualnih potencijala kod dece uzrasta od 5 do 14 godina. Sam program SuanPan mentalne aritmetike značajno utiče na razvoj bolje pažnje, jače memorije, boljih refleksa, moći usvajanja gradiva, logike i analitičkih veština.

Tim predavača i predrasvnici „Logikids-a“ nedavno su održali svoju promociju pod nazivom „Šta, kako i zašto Logikids“ u Šoping centru Kragujevac Plaza, gde su odgovarali na pitanja svih zainteresovanih o ovom programu, podržanom od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Privredne komore Srbije.

 

Foto: Petar Miljković, Promocija „Šta, kako i zašto Logi kids“

Kvalitet Obrazovnog centra mogao se videti i izmeriti zadovoljstvom dece i roditelja okupljenih na dodeli sertifikata, koje su dobili polaznici druge generacije osnovnog i naprednog nivoa. Ova svečanost bila je upriličena u Hotelu Kragujevac, uz prigodan muzički program.

Foto: Petar Miljković, Dodela sertifikata

Tom prilikom, iz „Logikids-a“ naveli su da istraživanja pokazuju da polaznici ovakvog programa ostvaruju značajne rezultate u praktičnom životu i da ova veština jednom usvojena ostaje trajno sačuvana. Istakli su da je za njih garancija uspeha i merljivosti rezultata tim sertifikovanih predavača, standardizovane testovi, kao i jasno definisan plan i program.

Pogledajte fotografije: