Lead Up: događaj koji stvara lidere

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lead Up, događaj u okviru projekta „Novi Lideri“, će se održati u petak, 22. aprila, u periodu od 12 do 17 časova u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu. Tema ovogodišnjeg događaja je: Da li su mladi svesni svog okruženja i svoje uloge u njemu. Pogledajte o čemu je reč…


„Novi Lideri“ je projekat AIESEC-a Srbije, koji ima tradiciju dugu 10 godina. Ovim projektom AIESEC teži jačanju liderstva među mladima širom Srbije, sa ciljem da ih motiviše da budu pokretači pozitivnih promena u svom okruženju. Lead UPovi i konferencija „Novi Lideri“ će se ove godine realizovati u 10 gradova.

Lead Up je događaj koji prethodi konferenciji „Novi Lideri“ i održaće se tokom aprila u Kragujevcu, Kraljevu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Šapcu, Zaječaru, Valjevu, Čačku i Užicu i okupiće oko 600 mladih ljudi. Zainteresovani će imati priliku da čuju motivacione govore istaknutih ličnosti iz svog okruženja i da prisustvuju radionici na temu ciljeva održivog razvoja, koje su Ujedinjene Nacije razvile kao strategiju poboljšanja kvaliteta života ljudi.

NewLeaders baner

Konferencija „Novi Lideri“ biće održana sredinom maja u Narodnoj banci Srbije i okupiće 200 mladih proaktivnih ljudi, vodeće kompanije i najistaknutije lidere iz zemlje i inostranstva koji će zajedno raditi na idejama i inicijativama za pokretanje pozitivnih promena u našem društvu.

Prethodnih godina su na ovom projektu učestvovali Andrija Gerić, Nenad Borovčanin, Hermes Arriaga Sierra, Ivana Maksimović, Shane Berry, Branko Milutinović, Ana Divac i mnogi drugi lideri iz raznih oblasti i usmerenja.

Za Lead UPove se možete prijaviti putem ovog linka, dok će prijave za završnu konferenciju biti naknadno otvorene. Zato, pratite njihov veb sajtFacebook stranicu New Leaders Conference.


AIESEC je najveća internacionalna studentska organizacija koja deluje u 126 zemalja, a bavi se razvijanjem liderskog potencijala mladih putem internacionalnih razmena, brojnih seminara, konferencija i drugih događaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *