Konferencija za novinare povodom Sajma zdravlja

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Organizatori i pokrovitelji prvog Sajma zdravlja u Kragujevcu danas su u Skupštini grada održali konferenciju za novinare i tom prilikom predstavili ciljeve i program ove manifestacije, koja će biti održana 16. i 17. septembra na Šumadija sajmu.

Na ovoj konferenciji, kragujevačkim medijima predstavili su se organizatori i pokrovitelji Sajma zdravlja – Grad Kragujevac, Dream factory, Hemofarm, Dom zdravlja Kragujevac i Crveni krst Kragujevac. Osnovni ciljevi ove manifestacije su jačanje zdravstvene zaštite, prevencija i podizanje nivoa svesti o njenom značaju. Organizatori su istakli problem nedostatka preventivnih pregleda i sve više malignih i hroničnih bolesti koje se ne leče na vreme.

DSCF4636
Foto: Petar Miljković – Hemofarm, generani sponzor Sajma zdravlja

Posetioci će na Šumadija sajmu imati priliku da se u prijatnoj atmosferi besplatno pregledaju stručnim metodama, van zdravstvenih ustanova. Takođe će dobiti korisne savete kako da vode računa o svom zdravlju i spreče pojavu mnogih bolesti, kupe farmaceutske proizvode po sniženim cenama, prisustvuju zanimljivim radionicama i predavanjima i besplatno obave različite preglede i analize.

Sajam zdravlja će imati i zabavni program. Najavljena je modna revija medicinskih uniformi, a tu su i aktivnosti za najmlađe, kao što su radionice za decu predškolskog i školskog uzrasta, dečiji kutak i izložba likovnih radova dece iz kragujevačkih predškolskih ustanova. Gosti sajma će biti Maja Volk i Nada Macura.

Pogledajte fotografije: [tz_plusgallery id=“239″]

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *