Goca Tržan u „Plazi“

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Domaća pop pevačica Goca Tržan nastupila je sinoć u Šoping centru Kragujevac Plaza. Tom prilikom govorila je za sajt Fotkaj KG.

Šta ste pripremili za večeras i šta očekujete od kragujevačke publike?

Pripremila sam lajv koncert svojih pesama. Biće vrlo zanimljivo i opušteno. Večeras je sa mnom moj prateći bend i sve će biti na zavidnom nivou, a od kragujevačke publike kao i uvek očekujem super energiju.

Zašto ste se posle pevanja u tri benda odlučili za solo karijeru?

Ja sam u principu tip koji voli da sam odgovara za svoje postupke. Jako mi je problematično kada sam u bendu i kada se nešto ne odvija po planu i kako treba, onda nemam koga drugog da optužim, osim sebe. Volim da sam solo igrač, ali bez obzira što nisam više član grupe Tap 011, stalno sam u pratnji.

Učestvovali ste na mnogo festivala. Kako biste prokomentarisali to što su mnoge Vaše pesme postale hitovi baš zahvaljujući festivalima?

Festivale nikada nisam nešto posebno ozbiljno shvatala. Ja imam neki takmičarski duh, ali ne na taj način. Uvek sam svesna sa kakvom pesmom idem na festival i svesna sam da je to dobra pesma, tako da meni nikada nije bilo bitno da li ću se plasirati. Najčešće festival unapred prati izradu pesme i moje pojavljivanje tamo, tako da meni u principu bude svejedno da li sam pobedila ili ne.

Igrali ste u više filmova i serija. Koliko Vam znači glumačka karijera i da li planirate da je nastavite?

To je više izlet, nego karijera. Više ostvarenje neke moje želje. Eto, meni se ostvarilo da malo glumatam i ne znam da li će se to nastaviti. Meni svakako moj posao traži da se pomalo time bavim, kad snimam spotove i pevam pesme.

Da li ste kao član žirija Pinkovih zvezdica u nekome od učesnika pronašli svog naslednika?

Ne, jer ta deca pevaju mnogo bolje od mene. Želim im svakome po na osob da isprate svoj san i da ostvaruju samo svoje snove, a ne tuđe.

Koji su Vaši dalji planovi?

Mnogo koncerata i jedna nova pesma.

 

Foto:

[tz_plusgallery id=“158″]

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *