Garage Reunion – ekipa sa jakom logistikom

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Digital Nexus u saradnji sa Garage Reunion ekipom predstavili su, 26. maja u Košutnjaku, prvi put kragujevačkoj publici: REVERSED LOGIC Live, Digital OM records.

U subotu Kragujevčani su imali priluku da se upoznaju sa jedni potpuno drugačijim žanrom psychedelic trensa koji se po kvalitetu može svrstati među najbolje domaće projekte. Ovaj projekat, iza koga stoji Ivan Jovičić iz Pančeva , nastao je 2016. godine i za veoma kratko vreme je počeo da pomera dancefloor-ove širom sveta. U pitanju je jedinstvena bezkompromisna, jako energična muzika u kojoj nema suvišnih elemenata, već samo Ivanova direktna psihodelična poruka epicentru našeg uma. Domaća podrška bili su Ivan & Bojan Symbolic.

Ekipa Garage Reunion je mlada i perspektivna ekipa koja nas iznenađuje sve boljim i boljim žurkama, a cilj im je da jednog dana sve ovo pretvore u festival. Ideja im je dobra, ambijent je pogodan za festival, ono što im nedostaje je samo podrška grada.

Mi uživamo u onome što radimo i uvek smo zadovoljni. Težimo ka tome da ovo jednog dana pretvorimo u festival, ali to tek kada dobijemo podršku. Sve ovo što radimo, radimo sami, shodno našim mogućnostima i zadovoljni smo.

Lepe reči za ovu ekipu imali su i Digital Nexus momci:

Garage Reunion je veoma ozbiljna ekipa, sa jakom logistikom sa kojom mogu napraviti velike događaje u Kragujevcu. Mi im dođemo podrška koja njihovu priču pravi još boljom. Kragujevac ima mnogo dobru i veliku ekipu što se tiče trensa i tehna, mislimo da bi sa festivalom napravili pun pogodak.

 

Pogledajte fotografije: