Fish in Oil: SKC nam je druga kuća

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Džez/rok/bluz postava Fish in Oil nastupila je u četvrtak 14. juna u SKC-u. Kiša koja je padala to veče sprečila je otvaranje bašte SKC-a, ali nije sprečila sjajnu atmosferu koju su ovi momci napravili igrajući se različitim zvukovima.

Fish in Oil bend je koji često gostuje u našem gradu, a njihov prvi album izdao je SKC Kragujevac. Kako su nam i sami rekli SKC doživljavaju kao drugu kuću, a  utisci posle svirke su im uvek pozitivni. Ono što ovu grupu čini interesantnom i specifičnom je preplitanje zvukova različitih žanrova, svega je tu po malo, a oni su nam svoju mziku u šali predstavili kao „jedan bosanski lonac‟.

Snimanje svog poslednjeg albuma završili su na dan svirke u Kragujevcu, a publika je već to veče imala prilike da se upozna sa par novih kompozicija. Polovinom oktobra planira se i premijera ovog novog albuma koji su okarakterisali kao „pravi chill‟.

Ljubitelji ovog benda imaće prilike da uživaju u njihovim zvukovima na festivalu Dev9t, a 25. oktobra Fish in Oil imaće čast da otvori 34. Beogradski jazz festival.

Fotografije: