Epilog poželeo srećne praznike novim spotom za pesmu „Sneg“

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Dugo najavljivani i još duže iščekivani album prvenac „Nova Tempore“ kragujevačke petorke Epilog konačno je zasijao pred željnom publikom u izdanju beogradske izdavačke kuće Take It Or Leave It Records. Drugi po redu, video rad za pesmu „Sneg“ je pred nama. Njime vam želimo srećnu Novu 2017. godinu i Božićne praznike!

Kompletan album je snimljen u studiju kragujevačkog Doma omladine pod uvek budnom producentskom pažnjom lidera grupe, glavnog autora i gitariste Dragana Uroševića Uroša, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači.U tehničkom delu stvaranja albuma “Nova Tempore” značajnu ulogu su imali između ostalih i Predrag Pavlović (vokal grupe), i Ivan Grujić – Gnjurac. Jedini duet na albumu, urađen je sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom za pesmu “Sneg“ za koju je tekst uradio Zvonko Pantović Čipi

Video singl “Sneg” režirao je basista grupe Ratko Petrović u produkciji kuće RAX Media Production uz tehničko- vizuelnu pomoć firme Euroton Kragujevac, spot su snimali Lucky, Koki i Ralle, dok su kadrovi sa Borom Đorđevićem i njegov vokal snimani u muzičkom studiju Asfalt u Beogradu. Te kadrove snimao je Vuk Protić-Haludža. Balerina u spotu je Marija Marković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *