Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Mnogo je važno da zagrliš snažno @ PEŠAČKA ZONA KRAGUJEVAC

15. februara , 2020 od 12:00 pm do 2:00 pm

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Širom cele Srbije, 15. februara, 16. put za redom, NURDOR će obeležiti Svetski dan dece obolele od raka pod sloganom „MNOGO JE VAŽNO DA ZAGRLIŠ SNAŽNO“!

Naučili smo od naših malih superheroja koliko je važno da se grlimo, svaki dan borbe, koliko je važna podrška i ljubav i koliko je važno da ih pokazujemo i delimo.

Zato vas pozivamo da dođete 15. februara na Trg kod Krsta, u 12h – DA PRAVIMO NAJVEĆI ZAGRLJAJ NA SVETU!

I ove godine, volonteri ogranka NURDOR-a u Kragujevcu, pripremili su bogat zabavni program na Trgu „kod Krsta“. U muzičkom delu nastupiće poznati kragujevački vokal Laza (frontmen grupe Euro Bend) i divni mališani iz Srpskog ansambla Smilje, a za zabavu najmlađih zadužen je najpoznatiji kragujevački mađioničar Radoslav Rmuš.

Deci će lica oslikavati naši volonteri i profesionalci Isidora i Biljana, a tu su i maske iz omiljenih crtanih filmova, u organizaciji Funny time maskota.

Jedna mama se potrudila da napravi divne medenjake kojima će se sladiti prisutni mališani, a Studentski centar se takođe odazvao našem pozivu i obezbedio slatke zalogaje za drugare. Biće i kuvanog čaja da zagrejemo ručice pred zagrljaje.

Veliku zahvalnost dugujemo i Euro tonu, štampariji Grafostil, agenciji Duo digital media, kao I Gradskoj turističkoj organizaciji Kragujevac, koji su nam pomogli da organizujem čitav događaj, firmama Svet balona I Sale i Goca baloni, kao I svim našim volonterima i Asocijaciji studenata farmacije KG PSA, uz čiju pomoć organizujemo ovu zabavu.

Detalji

Datum:
15. februara , 2020
Vreme:
12:00 pm do 2:00 pm

Mesto

Pešačka zona – kod “ Krsta „
Kragujevac, Serbia