Counterignition u kragujevačkom Domu omladine

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Treš/gruv/progresiv metal bend iz Kovina, „Counterignition„, nastupio je sinoć u Domu omladine u Kragujevcu i publici približio svoj tvrdi zvuk.

Foto: Jovan Miljković, Aleksandar Krčulj

„Dobra je bila publika, možda je mogla da bude malo življa, ali bila je dobra žurka i pozitivna atmosfera. Mislim da se ljudima svidelo. Proslavili smo deset godina benda i krenuli na nazovi turneju. Sviramo svakog vikenda, osim ako ne možemo zbog nekih drugih obaveza, ali uglavnom se trudim da sviramo svakog vikenda i da spojimo petak i subotu. Spakujemo se u kombi i pravimo sami sebi žurku“, rekao je Aleksandar Krčulj, frontmen benda.

 

 

 

Bend „Counterignition“ proslavlja deset godina svog rada turnejom pod nazivom „Druga petoletka tour“, u organizaciji svoje lične promoterske kuće „Drž’ da nabijem Promotions“. Pored mnogo nastupa, planiraju da uskoro snime dva singla. Trenutno su fokusirani na dve pesme, koje žele što pre da završe.

 

Kao predgrupa na sinoćnoj svirci, nastupio je grandž/alt bend iz Kragujevca, „Stone Slipper„.

Foto: Jovan Miljković, Stone Slipper

Stone Slipper je oformljen pocetkom 2016. godine. Od pocetka su zajedno pevac i gitarista Aleksa Radenkovic i bubnjar Mladen Mircic, a kasnije su se pridruzili i gitarista Mihajlo Todorovic (Kolega) i basista Branislav Stojkovic. Bend je do sad imao svirke gde su bile zastupljene iskljucivo obrade dok se u narednim nastupima mogu ocekivati i autorske pesme.

Pogledajte fotografije: