„Back to school“ program u šoping centru Kragujevac Plaza

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Šoping centar Kragujevac Plaza organizuje  Back to School provod u periodu od 26. do 31. avgusta. Posetioce očekuje najveći izbor svega što je potrebno za školu sa specijalnim ponudama i popustima tokom vikenda (27. i 28. avgusta), dobra zabava i filmovi.

U petak, od 18-21h goste očekuju jezičke avanture i radionice Škole stranih jezika „Vrabac“. Radionice će biti održane na engleskom i nemačkom jeziku, a tu je i program za roditelje.

Tokom vikenda biće održane radionice tokom kojih će moždane ćelije biti spremne za nove školske izazove kao i umetničko izražavanje u slikarskim izazovima.

U subotu, od 12-20h, „Logikids“ otvara vrata SuanPan mentalne aritmetike kao i likovnog konkursa Super heroj Abakus. U periodu od 17-19h spremite se za Super Mama kolaž, edukativno-zabavne radionice za decu i roditelje. Za sam kraj subotnjeg dana, od 19-21h, uživajte u Ebru umetnosti, tehnici slikanja po vodi.

Nedelja, vam donosi nove „Logikids“ avanture i finale likovnog konkursa Super heroj- ABAKUS kao i nagrade za pobednika.

U ponedeljak, od 16:30h mališane očekuju igre na sportskom poligonu u organizaciji FK Vašarište i Društva protiv dijabetesa Kragujevac.

OK Radnički će u utorak i sredu promovisati odbojku, a svi školarci od prvog do ćetvrtog razreda koji se upišu u školu odbojke tokom promocije u Plazi dobijaju prvih mesec dana besplatno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *