Armuši pokrenuli publiku svojim originalnim zvukom

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Članovi sint pop grupe „Armuši“ nastupili su u Kulturnom centru UMMUS u Kragujevcu. Ovom prilikom, publika je mogla da čuje njihove autorske pesme, jedan novi instrumental i kao i uvek, obrade poznatih sint pop pesama, kojima Armuši uvek daju lični pečat.

Njihove pesme žanrovski su potkovane u sint, disko, pop i ambijentalnu muziku. Tekstovi pesama prenose jasnu duhovnu, ljubavnu i pozitivnu poruku.

Foto: Milan Milutinović, Magdalena Armuš

 

 

„Inspiraciju pronalazimo u nekim svakodnevnim situacijama, u problematici naše države i društva. Mi težimo ka tome da se okrenemo nekim stvarima van svakodnevice, u nekom pozitivnom duhu i da ne upadamo u kolotečinu problema, već da e okrenemo nekim lepšim i duhovnijim stvarima“, rekla je Magdalena Armuš, vokal.

 

 

 

Armuši su porodičan bend iz Vrnjačke Banje sa prebivalištem u Kragujevcu. U sastavu je sintisajzer vodeći instrument, a boju benda dobijaju upotrebom sintova, bas sintova i ženskog vokala. Odsustvo gitare i bas gitare nije mana ovog benda. Tri člana benda svojim talentom, uz pomoć malo efekata, uspevaju da nadoknade dva instrumenta i stvore sasvim originalan zvuk.

„Raditi sa porodicom ujedno ima i prednosti i mane. Koliko god da nailazimo na nesuglasice, nikada ne možemo da se rastavimo kao bend, jer smo porodica – mislio isto, težimo ka istim stvarima i imamo isti stil. Možda je jedina mana što ponekad postoji manjak tolerancije, baš zato što dobro poznajemo jedni druge i veoma smo opušteni, ali bez obriza na to, mogu da kažem da uvek prevagne ona pozitivna strana“, kaže Magdalena.

Pogledajte fotografije:

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *