AIESEC prezentuje stručne prakse

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Studenstka organizacija AIESEC organizovala je prezentaciju stručnih praksi u inostranstvu. Događaj je održan u Kancelariji za mlade sa ciljem da studentima završnih godina, kao i postdiplomcima predstavi program praksi koji im pruža mogućnost da steknu radno iskustvo na međunarodnom tržištu.


AIESEC je međunarodna organizacija koja se ističe razvojem liderstva, volonterskim i stručnim praksama, kao i saradnjama sa svetski poznatim kompanijama. Jedan od projekata sa dugom tradicijom je Global talent, odnosno program stručnih praksi, koji mladim ljudima omogućava usavršavanje u oblastima marketinga, informacionih tehnologija i edukacija.

Studenti četvrte godine i oni koji pohađaju postdiplomske studije imaju priliku da se preko ovog projekta profesionalno i lično usavršavaju i steknu svoje prvo radno iskustvo u vodećim međunarodnim kompanijama. U prezentaciji su učestvovali članovi ove organizacije i njeni bivši predsednici, Ana Puzović i Bojan Pavlović, koji su podeili svoja iskustva sa prakse.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *