AIESEC nudi nove prakse u inostranstvu

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

80% kompanija u zemlji i svetu kao bitan faktor pri zapošljavanju navodi praksu u internacionalnom okruženju. Iskoristi šansu da baš ovo leto provedeš u Turskoj, Grčkoj, Italiji, Egiptu, Mađarskoj ili Poljskoj radeći u start up kompaniji ili na projektima koji se bave rešavanjem najvećih problema u svetu.

Pored dobrog CVa, ova praksa ti nudi da radiš u internacionalnom timskom okruženju, usavršiš engleski jezik, stekneš međunarodnu mrežu kontakata, podigneš svest o drugim kulturama i razviješ svoje liderske sposobnosti.

Program volonterskih praksi, Global Volunteer, je internacionalni program volontiranja, namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Global Entrepreneur je program stručnih neplaćenih praksi koji omogućava mladima da steknu iskustvo neophodno za budući posao radom u start up kompanijama. Global Entrepreneur prakse omogućavaju rad u IT sektoru, marketingu ili prodaji i pružaju uvid u rad i funkcionisanje novoosnovanih kompanija.

Ukoliko želiš da čuješ više o našim praksama, dođi 26.4. u 17:00h u Rektorat Univerziteta u Kragujevcu. Imaćeš priliku da pričaš sa studentima koji su već bili na praksi, saznaš više o volonterskim i preduzetničkim praksama i napraviš prvi korak ka uspešnoj karijeri.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.