Skip to main content

Praktične biciklističke radionice za najmlađe kragujevčane

Udruženje Interaktiv organizuje besplatne biciklističke radionice u Velikom parku, u delu koji se nalazi ispod zatvorenog bazena, na poligonu za bezbednost, tj na tzv. Karting stazi. Radionice će biti organizovane svake subote u oktobru, od 11 do 14h. Namenjene su pre svega deci od petod do osmog razreda, ali mogu učestvovati i deca nižeg uzrasta.

Na poligonu tokom radionica deca mogu voziti bicikl, rolere ili trotinet, ili učestvovati u grupi kao pešaci. Edukacija je praktična. Prvi deo podrazumeva objašnjavanje pravila bezbednog učešća u saobraćaju kao biciklista, kasnije svi polaznici sa instruktorima na poligonu voze bicikl, rolere ili trotinet i uče kako da se bezbedno ponašaju u saobraćaju.

biciklisticke-radionice-3

Kao završnica programa, biće organizovano takmičenje škola u bezbednosti u saobraćaju.

Radionice traju po pola sata, sprovode se u grupama, na svakih pola sata u vremenu od 11 do 14h. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na poligonu, pre početka radionice svake subote u oktobru.

Radionice imaju za cilj da se preventivno doprinese bezbednosti dece u saobraćaju. Aktivnosti se održavaju po projektu „Bezbedno u saobraćaju“ podržanog od strane Ministastva građevinarstva, saobraćaja i infrasturukture i grada Kragujevca.

biciklisticke-radionice-6

Za više informacija možete se javiti udruženju Interaktiv.

Kontakt: e-mail: uginteraktiv@gmail.com ili putem stranice na facebook-u www.facebook.com/interaktiv.kragujevac

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *