Skip to main content

Održana prezentacija volonterskih i stručnih praksi

Članovi studentske organizacije AIESEC, pod sloganom „Iskoristi leto!“, održali su prezentaciju stručnih i volonterskih praksi u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu. Zainteresovani studenti imali su priliku da čuju više o projektima „Global Volunteer“ i „Global Entrepreneur“ i da razgovaraju sa svojim kolegama koji imaju iskustva sa AIESEC-ovim praksama.

Program volonterskih praksi, Global Volunteer, je internacionalni program volontiranja, namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Global Entrepreneur je program stručnih neplaćenih praksi koji omogućava mladima da steknu iskustvo neophodno za budući posao radom u start up kompanijama. Global Entrepreneur prakse omogućavaju rad u IT sektoru, marketingu ili prodaji i pružaju uvid u rad i funkcionisanje novoosnovanih kompanija.

Pogledajte fotografije:

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook