Skip to main content

Održana konferencija “Novi lideri”

Studentska organizacija AIESEC održala je konferenciju pod nazivom  “Novi lideri” u svečanoj sali Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Novi lideri je projekat studentske organizacije AIESEC koji se realizuje od 2006.gdine. Sastoji se iz jednodnevnih konferencija širom gradova Srbije i završne konferencije u Beogradu.

Cilj projekta je da mlade širom Srbije podstakne da postanu aktivni članovi društva i utiču na pozitivne promene u svom okruženju. “Ideja. Inicijativa. Inspiracija.”  je slogan koji opisuje put razvoja jednog lidera. Ideja je početak samog razvoja, inicijativa je neophodna da bi došlo do pozitivne promene, a inspiracija je ono što jedan lider ostavlja drugima kao podsticaj.

U Kragujevcu su se predstavili mladi preduzetnici, lideri koji su uradili stvari kojima su pokrenuli svoje okruženje. Oni su ukratko predstavili svoje uspešne priče i potrudili se da otklone sve dileme koje mladi imaju kada krenu da razmišljaju o rešenju nekog problema.

Konferencija je bila namenjena srednjoškolcima treće i četvrte godine, studentima, i svim proaktivnim mladima do 30 godina starosti.

Pogledajte fotografije:

Podeli sa prijateljima
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook