Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

YouthSpeak Forum 2019 @ REKTORAT UNIVERZITETA KRAGUJEVAC

12. novembra , 2019 od 11:00 am do 7:00 pm

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Konferencija YouthSpeak Forum biće održana četvrti put zaredom u 5 gradova u Srbiji – Beograd, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Subotici. 😀

YouthSpeak Forum omogućava mladim ljudima da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje sa liderima iz različitih oblasti, steknu bolji uvid u probleme sa kojima se svet danas suočava i preuzmu aktivnu ulogu u rešavanju istih u svom okruženju.

Tokom trajanja Foruma, delegate vodimo kroz jedinstveni koncept: Inspire, Engage, Act.

EMPOWER: Youth Speak Forum je osmišljen tako da inspiriše delegate kroz kratke i moćne motivacione priče naših govornika i iskustveno učenje. Želimo da pokrenemo mlade ljude i pružimo im mogućnost da iskristališu mišljenja i stavove. Lideri iz korporativnog i javnog sektora su pozvani da podele sa delegatima svoje znanje, iskustvo i životni put, u skladu sa definisanom temom foruma.

ENGAGE: Da bismo ostvarili pozitivan uticaj na svoje okruženje, potrebno je da imamo određeno znanje, veštine i sposobnosti. Okupljanjem ljudi iz različitih sektora na Forumu stvaramo atmosferu učenja i razmene ideja. Kroz radionice, interaktivna predavanja i razgovore, delegati se povezuju sa predavačima iz partnerskih organizacija koji podstiču njihova razmišljanja o mogućnostima rada na sebi, ali i preuzimanja aktivne uloge u svetu.

COMMIT: Preuzimanje akcije je najvažniji deo. Svim učesnicima pružamo priliku da izraze sebe i iskažu svoje mišljenje. Imaće priliku da se grupišu, osete čari timskog rada i iskoriste znanja stečena na radionicama za rešavanje konkretnih problema.

Youth Speak Forum je globalni projekat koji se održava u preko 126 zemalja sveta.

Govornik u Kragujevcu je:
Branko Krsmanović
Pravnik i menadzer u kulturi, osnivač udruženja „Mladi ambasadori“. Predstavljao je program Mladih ambasadora, kao najboljeg primera uključivanja mladih u institucije kulture na konferencijama Europa Cinemas u Pragu, Bolonji i Sofiji. Osnivač je preko 10 različitih brenodova koji sa uspehom posluju. Kosultant je u Startup centru u Nišu gde radi na podršci Startup kompanijama i radi sa najvećim akceleratorima na svetu na razvoju startup zajednice. Predavač je na brojnim međunarodnim i domaćim konferencijama na temu marketinga i razvoja poslovanja.

Jednu od radionica će držati kompanija CRH i oni vam poručuju da uvek budete istrajni u svojim željama i ambicijama, otvoreni za nova iskustva i znanja.

Druga kompanija koja će vam držati radionice je Mind Group koja vam poručuje:“ Radite na sebi, razmišljajte o tome u kakvom okruženju želite da radite i kako do toga da
stignete.Potrudite se maksimalno da učite iz tuđih iskustava, ali gradite svoja. Tražite“

Link za prijavu :https://aiesec.org.rs/youth-speak-forum/
Vidimo se!

Detalji

Datum:
12. novembra , 2019
Vreme:
11:00 am do 7:00 pm

Mesto

UNIVERZITET KRAGUJEVAC