Skip to main content

Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Youth speak forum @ Hotel Kragujevac

9. novembra , 2016 od 11:00 am do 5:00 pm

„Liderstvo i učenje su neophodni jedno drugom“ – Džon F. Kenedi

 

Youth Speak Forum je korporativni projekat koji se održava u četiri grada u Srbiji – Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu, i organizuje ga međunarodna studentska organizacija AIESEC. Cilj projekta je da okupi predstavnike korporativnog i javnog sektora i studente oko tema neformalno obrazovanje i preduzetništvo, kako bi pronašla rešenje za pasivnost mladih ljudi u Srbiji.

 

Youth Speak Forum projekat koji organizujemo sa ciljem da inspirišemo i ohrabrimo mlade da iskažu svoje mišljenje i budu ti koji će napraviti pozitivnu promenu u društvu. Na konferenciji imate priliku da čujete nešto više na temu neformalnog obrazovanja i preduzetništva. Na projektu učestvuju kompanije sa Erste Bank, Delhaize Serbia i CRH. Konferenciju čine predavanja i radionice koje su interaktivnog karaktera tako da će učesnici biti u mogućnosti da razgovaraju sa predstavnicima vodećih kompanija i nauče nešto novo.

 

Youth Speak Forum se u Kragujevcu održava 9.novembra 2016. u Hotelu Kragujevac, sa početkom u 11h. Prijavu za događaj možete popuniti ovde. Broj mesta je ograničen.

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Detalji

Datum:
9. novembra , 2016
Vreme:
11:00 am do 5:00 pm
Događaj oznake:
, ,

Mesto

Hotel Kragujevac