Skip to main content

Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Secrets of the Pros II:Dennis Dunbar Masterclass @ Fotorama 2018

31. maja , 2018 od 12:00 am

DENNIS DUNBAR MASTERCLASS
Posle veoma uspešnog Retouch workshop-a , digitalni umetnik Hollywoodske A produkcije, Dennis Dunbar ponovo na Fotorama festu sa novom Masterclass radionicom !!!
Tajne digitalne produkcije će vam biti otkrivene od čoveka koji je radio na blokbasterima kao što su Transformers, X-Men, Harry Potter, Iron Man, Star Trek, Percy Jacson, American Gods, Jumanji i još toliko toga.

Ova dvodnevna radionica će se fokusirati na tehnike, trikove i taktike korišćene za izgradnju složenih kompozitnih slika za plakate i reklame.

Dan 1 – 31.05 2018
KOMPOZITI

Prvog dana Dennis će se upustiti u osnove kompozita, savladajte maskiranje, strukturu datoteka, korekciju boje i retuširanje.
Saznaćete kako da pripremite slike na najbolji način i uklopite ih u besprekornu kompoziciju zajedno sa svim trikovima koje koristite za pravljenje konačnog prozvoda.

Dan 2 – 1.06 2018
KONAČNI PROIZVOD

Drugog dana naučićete kako raditi sa posterima niske rezolucije i pretvarajući ga u poster visoke rezolucije u tradiciji najboljih holivudskih postera. Na ovoj radionici Dennis će vas voditi kroz proces koji top retušeri koriste kako bi sirove fajlove klijenta klijenta pretvorili u remek delo visoke rezolucije.

Pokazaće vam kako napraviti “bleed” u vašem fajlu, kako ga uvećati i zameniti sve grube elemente uz visoke rezolucije prilikom analize i poliranja strukture i kvaliteta slike , kako biste bili sigurni da je sve napravljeno na najbolji mogući način tako da može izdržati čak i najviše standarde od strane zahtevnih klijenata.

Broj polaznika radionice ograničen na 30 polaznika!

CENA DVODNEVNE MASTERCLASS RADIONICE JE 18.000 rsd

Tačna satnica i lokacija održavanja masterclass-a bice dodatno objavljena.

Sve prijave i informacije na : fotoramafest@gmail.com

Podeli sa prijateljima
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Detalji

Datum:
31. maja , 2018
Vreme:
12:00 am

Mesto

Fotorama 2018
Kragujevac, Serbia + Google Map
Web sajt
fotoramafest.com