Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

RASTIMO UZ PLES @ Stadion „Čika Dača“

30. maja , 2019 od 5:00 pm do 7:00 pm

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Manifestacija “Rastimo uz ples” biće održana, po treći put u Kragujevcu, u četvrtak, 30. maja, od 17 časova na stadionu “Čika Dača”. Tom prilikom oko 800 predškolaca iz sedam vrtića Predškolske ustanove “Đurđevdan” plesaće zajedno sa svojim roditeljima i vaspitačima. Ulaz za sve koji žele da vide šta su to kragujevački predškolci pripremili je besplatan.

Cilj manifestacije je promocija zdravih stilova života, kao i ples u edukativne svrhe za pravilan rast i razvoj dece. Na “Čika Dači” oko 800 predškolaca u bojama svog vrtića i po 200 vaspitača i roditelja izvešće ukupno 14 različitih plesova. Plan je da deca izvedu 13 plesova, od kojih jedan sa roditeljima, dok će poslednji, 14. izvesti samo vaspitači “Đurđevdana”.

Manifestaciju organizuje Predškolska ustanova “Đurđevdan” u saradnji sa Dečjom plesnom asocijacijom Srbije, a uz podršku Fudbalskog kluba “Radnički 1923”.

“Rastimo uz ples” je projekat Dečje plesne asocijacije, a prvi put je realizovan 2011. godine. Održavanjem manifestacije u Kragujevcu Predškolska ustanova “Đurđevdan” pridružili se zemljama regiona, pošto se održava i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Makedoniji…

 

Izvor: www.infokg.rs

Detalji

Datum:
30. maja , 2019
Vreme:
5:00 pm do 7:00 pm

Mesto

Stadion Čika Dača