Skip to main content

Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

OKTOBARSKA TRKA SEĆANJA

24. oktobra , 2015 od 12:00 pm do 2:00 pm

U subotu 24. oktobra u spomen parku Šumarice, sa početkom u 12 časova, održaće se Oktobarska trka sećanja. Cilj trke je da se mladi usmere ka masovnom bavljenju sportom, a da samim činom dolaska u Šumarice, odaju počast streljanima tokom Drugog svetskog rata.

Dužina trke simbolično će iznositi 5,3 kilometara. Start trke biće kod muzeja „21 oktobar“, dalje pored spomenika „Nada Naumović“, pored spomenika „Streljanim đacima i profesorima“ pored hotela „Šumarice“, ulicom „1300 kaplara“, ulicom „Desankin venac“ paralelno sa stadionom „Čika Dača“, opet pored muzeja „21 oktobar“ sa završetkom uz pogled na spomenik „Streljanim đacima i profesorima“.

Organizatori manifestacije su Rotarakt klub Kragujevac – Šumadija i Univerzitetski studentski parlament.
Manifestaciju su do sada podržali:
„Ministarstvo omladine i sporta“, Grad Kragujevac, radio „Stari grad“, teretana „Park“, boks klub „Lukač“, „Vulović transport“, kopirnica „Duga“, trgovina „Mišić“, agencija „Daj stan“, agencija „Kuda na klopu“, Asocijacija i Unija Pravnog fakulteta, Udruženje studenta Ekonomskog fakulteta – USEF, sportski klub „Foka“, „Trkački klub Kragujevac“, Grafički centar „ProDesign“.

Trka će biti otvorena za sve učesnike, a prijave će biti moguće od srede 7.10.2015. u kancelarijama studentskih organizacija fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, kao i u agenciji „Daj stan“

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Detalji

Datum:
24. oktobra , 2015
Vreme:
12:00 pm do 2:00 pm
Događaj oznake:

Mesto

Spomen park Šumarice Kragujevac
Kragujevac, 34000 Serbia + Google Map