Skip to main content

Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OKTOBARSKA TRKA SEĆANJA

24. October , 2015 @ 12:00 pm - 2:00 pm

U subotu 24. oktobra u spomen parku Šumarice, sa početkom u 12 časova, održaće se Oktobarska trka sećanja. Cilj trke je da se mladi usmere ka masovnom bavljenju sportom, a da samim činom dolaska u Šumarice, odaju počast streljanima tokom Drugog svetskog rata.

Dužina trke simbolično će iznositi 5,3 kilometara. Start trke biće kod muzeja “21 oktobar”, dalje pored spomenika “Nada Naumović”, pored spomenika “Streljanim đacima i profesorima” pored hotela “Šumarice”, ulicom “1300 kaplara”, ulicom “Desankin venac” paralelno sa stadionom “Čika Dača”, opet pored muzeja “21 oktobar” sa završetkom uz pogled na spomenik “Streljanim đacima i profesorima”.

Organizatori manifestacije su Rotarakt klub Kragujevac – Šumadija i Univerzitetski studentski parlament.
Manifestaciju su do sada podržali:
„Ministarstvo omladine i sporta“, Grad Kragujevac, radio „Stari grad“, teretana „Park“, boks klub „Lukač“, „Vulović transport“, kopirnica „Duga“, trgovina „Mišić“, agencija „Daj stan“, agencija „Kuda na klopu“, Asocijacija i Unija Pravnog fakulteta, Udruženje studenta Ekonomskog fakulteta – USEF, sportski klub “Foka”, “Trkački klub Kragujevac”, Grafički centar “ProDesign”.

Trka će biti otvorena za sve učesnike, a prijave će biti moguće od srede 7.10.2015. u kancelarijama studentskih organizacija fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, kao i u agenciji “Daj stan”

Podeli sa prijateljima
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Details

Date:
24. October , 2015
Time:
12:00 pm - 2:00 pm
Event Tags:

Venue

Spomen park Šumarice Kragujevac
Kragujevac, 34000 Serbia + Google Map