Skip to main content

Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Nick Z Marino // Dom omladine

13. apr od 9:00 pm do 14. apr od 1:00 am

Nick Z Marino (NZM Band) po prvi put na našim prostorima! Jedan od najboljih Power Metal pevača i klavijaturista iz USA nam dolazi u Srbiju!

Nick Z Marino sa Floride će sigurno zapaliti pozornicu vrućom i virtuoznom svirkom. Osim što će vam bend izvesti niz najboljih pesama sa 3 NZM Band albuma, imaćete priliku da čujete nekoliko cover numera (specijalno za ovu turneju) od Ronnie James Dio, Iron Maiden, AC/DC, Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, itd.

Ko je Nick Z Marino? Pre svega, Nick je jedan od nejtalentovanijih klavijaturista u USA: Dovoljno je reći da se upravo vratio sa dvoipomesečne turneje po USA sa AXE Generation (Steve Vai, Zakk Wylde, Nuno Bettencourt, Tosin Abasi, Yngwie Malmsteen), bend guitar heros-a, kojem će se ponovo pridružiti na Azijskoj turneji na jesen 2019. kao klavijaturista i prateći vokal. Pored svega, Nick je pre svega poznat po tome da je već 14 godina klavijaturista Yngwie Malmsteen’s Rising Force-a, kao i glavni vokal tog benda poslednjih 7 godina! Takođe, deo je projekta The Voices of Metal (Tim „Ripper“ Owens, Mike Vescera, Edu Falaschi koje prate John Ivan, Mike Terrana, Gorka Alegre), band sa kojim je nastupao na latinoameričkoj turneji 2018-e i sa kojim će nastupati uskoro na ukrajinskoj i ruskoj turneji (proleće 2019). Nick je takođe, više puta obišao ceo svet sa velikim brojem poznatih imena 90-ih godina (KC & Sunshine, Gloria Gaynor, Sister Sledge, itd). Lista bendova sa kojim je Nick delio razne muzičke pozornice po svetu je toliko duga, da ih je gotovo nemoguće nabrojati:

Dovoljno je reći da njegov telefonski imenik sadrzi sva imena najvećih Rock muzicara. I… “The last but not least“: Nick je našeg porekla!

Ovom prilikom Nicku će se u Domu omladine pridružiti bend koji čine poznati rock muzičari iz Srbije, sastavljen samo za ovu priliku, a čine ga:

Nick Z Marino – lead vocals & keyboards
Nenad Bojković – lead guitar & backing vocals
Ivan Đerfi – bass
Miloš Mića Kovačević – drums

Videos:

with NZM
https://youtu.be/NTiKM-zzchA
https://youtu.be/V9xEmMBcDBshttps://youtu.be/EEomqWfD-aQ – (Najnoviji video: https://youtu.be/inv6b3Pg-xg )
with Yngwie Malmsteen
https://youtu.be/xT5QR7OhNDc
https://youtu.be/7ZITOwSI1Cc
with AXE GENERATION
https://youtu.be/nzxkKZWYuHUhttps://youtu.be/XR4c0FwwY_Q
with Voices of Metal
https://youtu.be/TMmsPw-WuSY
https://youtu.be/c43MeSGQtbE

Pretprodaja karata u Domu omladine po ceni od 400 dinara , na ulazu 500 dinara.

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Detalji

Početak:
13. apr od 9:00 pm
Kraj:
14. apr od 1:00 am

Mesto

Dom omladine Kragujevac
Kragujevac, Serbia