Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Manifestacija „LET the Summer BEGIN“

29. juna , 2019 od 7:00 pm do 8:00 pm

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

29. jun. – Gradski bazeni, Kragujevac

Promocija novoosnovanog
SPORTSKOG PRIVREDNOG DRUŠTVA RADNIČKI
iz Kragujevca,
i otvaranje nove sezone kupanja na Gradskim bazenima,
počinje manifestacijom pod nazivom
„LET THE SUMMER BEGIN“ („NEKA LETO POČNE“).

Na manifestaciji će se sportskim saradnicima i predstavnicima, poslovnim saradnicima i publici, na jedinstven način predstaviti novoosnovano SPD RADNIČKI sa svojim klubovima
VK Radnički
RK Radnički
i OK Radnički
i na kojoj će pred publikom na jedan reprezentativan način prodefilovati i predstaviti se igrači vaterpolisti, rukometaši i odbojkaši u svojim dresovima i sa svojim zastavama.

Pored toga, održaće se vrhunska i neverovatno bajkovita modna revija poznatih svetskih brendova, na kojoj će kragujevački manekeni „A.P.Models“, bukvalno hodati po površini vode predstavljajući najnovije komade kostima za novu letnju sezonu kupanja.

„Make up“ brend „Golden Rose“, povodom ove manifestacije dolazi u naš grad svojim kompletnim karavanom šminke, i čitavim timom profesionalnih šminkera, i pobrinuće se za savršen izgled svih manekena na sceni kao i za sve ostale učesnike na manifestaciji. Takođe je pripremio i iznenađenje publici u vidu poklona.

Sa sloganom „Passion for living“, podršku manifestaciji daće i slovenački brend „VITAPUR“ koji posluje u svim zemljama u okruženju, u Sloveniji, Srbiji, BIH, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Rumuniji, i čiji su deo brendovi kao što su „VitapurFamily“, Rosmarino“, „Hitex“, „Skandinavia travel“ i „Svilanit“.
„VITAPUR“ će specijalno za ovu priliku predstaviti svoje najatraktivnije proizvode i pripremiti poklone za najvernije gledaoce emisije „Anny STYLE“ koja će prenositi celu manifestaciju.

U modnom performansu predstaviće se najpoznatiji svetski modni i sportski brendovi kao što su „Adidas“, „Nike“, „Puma“, „Champion“ i mnogi drugi, koje će poneti i predstaviti manekeni najpoznatijeg kragujevačkog modnog brenda „A.P.Models“.

Generalni medijski pokrovitelj manifestacije biće emisija „Anny STYLE“, koja će manifestaciju emitovati u čitavoj Srbiji i BIH, na svim lokalnim i regionalnim televizijama, putem kablovske mreže, IPTV-a i satelita.

ZAPOČNIMO LETNjU SEZONU ZAJEDNO!

Produkcija „Anny STYLE“!!!

Važno obaveštenje:
1. DRESS CODE: BUSSINES WHITE!
2. Karata nema u prodaji i na manifestaciju se dolazi isključivo uz pozivnicu u elektronskom obliku!
Svi oni koji su zainteresovani da prisustvuju manifestaciji potrebno je da se jave inboks kako bi dobili sve potrebne informacije.
Broj mesta je ograničen.

Hvala na razumevanju!

Detalji

Datum:
29. juna , 2019
Vreme:
7:00 pm do 8:00 pm

Mesto

gradski bazeni