Skip to main content

Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

Komedija „Čekajući ministra“ @ PMF

10. mar od 8:00 pm do 9:30 pm

Društvo, u utorak 10. marta 2020. u sali PMF-a od 20h, imaćete priliku da prvi put u Kragujevcu pogledate sjajnu komediju „Čekajući ministra“!!!

Predstava Čekajući ministra, sa Lidijom Vukićević u glavnoj ulozi je urnebesna komedija koja prati neobičnu priču troje ljudi koji su se neočekivano našli na jednom mestu. Istim povodom, ali različitim ciljevima.

Radnja je smeštena u ruiniranoj kafani, u kojoj novi vlasnik ima zakazanu večeru sa važnim državnim funkcionerom – ministrom u Vladi Srbije. Pošto ima zakazanu večeru suočava se sa nemogućom misijom. Tome u prilog ide i nezeinteresovanost zaposlene konobarice da učestvuje u sređivanju objekta za ministrov dolazak.

Predstava Čekajući ministra je hit komedija po tekstu Semira Gicića koji igra vlasnika kafane, a pored njega i Lidije Vukićević, u predstavi igra i popularni makedonski glumac Sašo Ristovski.

Karte će biti u prodaji na sledećoj lokaciji: Kancelarija za mlade – ulica Save Kovačevića 5 (od četvrtka 5.3. do utorka 10.3. od 11h do 18h – Informacije na telefon: 064/1124777). Rezervacije na mail ug.vido@gmail.com, ili porukom u inboks na Facebook stranici ”Večeri smeha”. Pri rezervisanju ostaviti kontakt podatke za preuzimanje ulaznica (ime, broj karata, telefon).

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Detalji

Datum:
10. mar
Vreme:
8:00 pm do 9:30 pm

Mesto

Sala PMF-a