Skip to main content

Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Komedija „Čekajući ministra“ @ PMF

10. mar od 8:00 pm do 9:30 pm

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Društvo, u utorak 10. marta 2020. u sali PMF-a od 20h, imaćete priliku da prvi put u Kragujevcu pogledate sjajnu komediju „Čekajući ministra“!!!

Predstava Čekajući ministra, sa Lidijom Vukićević u glavnoj ulozi je urnebesna komedija koja prati neobičnu priču troje ljudi koji su se neočekivano našli na jednom mestu. Istim povodom, ali različitim ciljevima.

Radnja je smeštena u ruiniranoj kafani, u kojoj novi vlasnik ima zakazanu večeru sa važnim državnim funkcionerom – ministrom u Vladi Srbije. Pošto ima zakazanu večeru suočava se sa nemogućom misijom. Tome u prilog ide i nezeinteresovanost zaposlene konobarice da učestvuje u sređivanju objekta za ministrov dolazak.

Predstava Čekajući ministra je hit komedija po tekstu Semira Gicića koji igra vlasnika kafane, a pored njega i Lidije Vukićević, u predstavi igra i popularni makedonski glumac Sašo Ristovski.

Karte će biti u prodaji na sledećoj lokaciji: Kancelarija za mlade – ulica Save Kovačevića 5 (od četvrtka 5.3. do utorka 10.3. od 11h do 18h – Informacije na telefon: 064/1124777). Rezervacije na mail ug.vido@gmail.com, ili porukom u inboks na Facebook stranici ”Večeri smeha”. Pri rezervisanju ostaviti kontakt podatke za preuzimanje ulaznica (ime, broj karata, telefon).

Detalji

Datum:
10. mar
Vreme:
8:00 pm do 9:30 pm

Mesto

Sala PMF-a