Skip to main content

Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Jay Lumen i Lea Dobričić @ hala Park Kragujevac

13. januara , 2018 od 8:00 pm do 14. januara , 2018 od 8:00 pm

Šumadija Fest Kragujevac organizuje doček Srpske Nove godine i tim povodom nam u goste dolazi
Jay Lumen, techno producent i DJ koji spada u najtraženija imena današnjice. Osnivač je Footwork Records-a, a redovno izdaje i za njapoznatiju svetsku etiketu Drumcode, a izdavao je trake i za Saved, 100% Pure, Cadenza i Octopus Records. Ostvarivao je saradnju sa velikim svetskim zvezdama kao što su Green Velvet, Sasha Carassi, Harvey Mckay, Gary Beck, Popof, Wade, Roberto Capuano i mnogi drugi. Lumenova muzika se redovno vrti na globalnim svetskim radio stanicama u mnogim zemljama uklučujući BBC Radio 1, Annie Mac i Pete Tong’s radio show.

Za tri neverovatne godine, od 2013. do 2015. godine, Lumen je osvojio je prestižne nagrade kao što je nagarada za “Underground DJ Of The Year” na “Ballantine’s Music Awards”-u. U 2014. je rangiran kao treći najprodavaniji producent na Beatport-u u kategoriji tech-house, i deseti u kategoriji techno. U 2015. je bio broj 2 na Beatport-u u Techno kategoriji za najprodavanijeg te godine. Zatim, u 2015. godini Lumen ostvaruje 2. mesto u Resident Advisor’s “DJ Charted” artist.

Nastupao je na najpoznatijim festivalima i klubovima širom sveta uključujući Space (Ibiza nightclub), BPM Festival, Club Space u Majamiju, Digital Dreams Music Festival, EL Row – Barselona, Tresor, Sónar, Ministry of Sound, Amsterdam Dance Event, Detroit Electronic Music Festival Afterparty, Balaton Sound to Mystic Garden u Amsterdamu i mnogi drugi.

Ovo će biti njegov prvi nastup u centralnoj Srbiji i drago nam je da imamo privilegiju da u tome budemo prvi.

Osim Lumena gostovanje potvrdili i Lea DobricicMark Andersson b2bNikola Vujcic ENVYHunckie b2b Petar LazovicBo-YaN b2b Tzanema,RèdacsMarko ŠkorićImhotep b2b Sasa-Kovinac Kovacevic.

Zbog ograničenog broja mesta ulaznice za ovaj događaj prodavaćemo od 1. novembra u fazama po sledećima cenama:

– od 1. novembara 100 komada po poklon ceni od 300 dinara – do isteka zaliiha.

– od 15. novembra 100 komada sa popustom od 50% po ceni od 450 dinara – do isteka zaliha.

– od 1. decembra 100 komada poceni od 600 dinara – do isteka zaliha.

– od 15. decembra 100 komada po ceni od 750 dinara – do isteka zaliha.

– od 1. januara 100 komada po ceni od 900 dinara – do isteka zaliha.

– na ulazu biće pušteno još 150 karata u prodaju po ceni od 1000 dinara.

Ulaznice možete kupiti u svim WinWin Shop-ovima širom Srbije kao i na sajtovima www.sumadijafest.com ili www.ddtickets.rs gde možete kupiti i print@home kartu ili kartu na na vašem mobilnom telefonu.

Za takmičare na konkursu možete glasati na ovom eventu lajkom ispod njihovog mixa ali je potrebno ujedno i da lajkujete naš page kako bi izbegli malverzacije oko glasanja. Svi koji nisu lajkovali naš page neće biti uvaženi kao validni glasovi.Glasanje traje do 17. decembra u ponoć.
Neka pobedi najbolji…

Srećna Nova godina…

Podeli sa prijateljima
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Detalji

Početak:
13. januara , 2018 od 8:00 pm
Kraj:
14. januara , 2018 od 8:00 pm

Mesto

Hala Park Kragujevac
Kragujevac, 34000 Serbia + Google Map