Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Izložba podvodne Fotografije Vladimira Mladenovića @ DOM OMLADINE KRAGUJEVAC

9. decembra , 2019 od 7:00 pm do 9:00 pm

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ronilačko spasilačko sporsko udruženje Pont,Foto klub Kragujevac i Dom Omladine Kragujevac organizuju izložbu podvodne fotografije Vladimira Mladenovića.Fotografije sa jedinstvenih lokacija,umeće i poznavanje podvodnog sveta koje kroz njih pokazuje autor su prilika da se naši sugrađani upoznaju sa ovom umetnošću.

otvaranje izložbe je 09.12.2019.godine u 19 časova u galeriji Doma Omladine u Kragujevcu.
Dobro nam došli !

Vladimir Mladenović je rodjen 24.03.1979. u Beogradu. Prvi susret sa fotografijom se desio davne 1992. kada je od svog oca na poklon dobio ruski fotoaparat Zenit i tako zakoračio u svet fotografije. Svoj prvi digitalni fotoaparat Nikon kupuje nekih 10ak godina kasnije, a od 2005. počinje svoju profesionalnu fotografsku karijeru.

Njegova strast za ronjenjem na dah počinje sa nepunih 17 godina pa je i logičan razvoj bio da fotografiju poveže sa podvodnim svetom, i tako 2014. počinje da se bavi profesionalno podvodnom fotografijom.

Do sada je učestvovao na mnogim takmičenjima u podvodnoj fotografiji i iza sebe ima karijeru ispunjenu uspesima. Pored nacionalnih takmičenja, koja se odžavaju svake godine u Srbiji gde je uvek ostvarivao visok plasman, takmičio i na internacionalnim u Turskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Španiji i na Kajmanskim ostrvima. Ove godine je takođe predstavljao Srbiju i na Svetskom šampionatu u podvodnoj fotografiji na Tenerifima. Njegovi radovi su do sad bili objavljivani u svetskim časopisima popun Nacionalne Geografije, Scuba Diver-a, EZ Dive, Travel, Servous, Scuba Life magazina i domaćih dnevnih novina Blic, Telegraf i mnogih drugih.

Vladimir od samog pocetka karijere koristi Nikon digitalne aparate i objektive, profesionalno podvodno kućište sa blicevima i ambasador je brenda ronilacke opreme Aqualung.

više informacija na www.vladimirmladenovic.com

Detalji

Datum:
9. decembra , 2019
Vreme:
7:00 pm do 9:00 pm

Mesto

Dom omladine Kragujevac
Kragujevac, Serbia