Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Garage Reunion @ Bazen KOŠUTNJAK

20. maja , 2017 od 6:00 pm do 21. maja , 2017 od 6:00 am

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

★★★ SHIROKO (Dave Floyd) ★★★

SUBOTA, 20. MAJ ★ 18h – 06h

BESPLATAN ULAZ

Prostor će biti ograđen. Zabranjen unos pića.

Trudimo se da nastavimo da svakim novim event-om iznanadimo ljude koji nas prate i podržavaju. Ova žurka će se održati na lokaciji koja će uskoro postati zaštitni znak našeg brenda. Iz eventa u event postajemo sve iskusniji, tako da će se ovaj događaj izdvajati od predhondih. Organizacija će biti na visokom nivou, praćena uz kvalitetno ozvučenje i vizuelne efekte.

U goste nam ovaj put dolazi Dave Floyd (SHIROKO). Dave živi i radi na najpoznatijem ostrvu najboljih žurki – Ibici, kao DJ resident legendarnog kluba Bora Bora. Na muzičkoj sceni je više od deset godina, a izdao je kompilaciju za „Bora Bora“ i „Pacha Ibiza Summer“. Takođe, nastupao je sa svetskim poznatim Carl Cox-om.

Podršku će mu pružiti: Bad Influance, Jevrem, Jacky Sachet, MirMir, Tzanema, Suillellus Satanas.

Lokacija ovog događaja će se održati u samom bazenu napuštenog hotela Košutnjak. Koncept ove žurke će biti otvorenog tipa (ulaz slobodan) i počeće sa dnevnom žurkom koja će trajati do ponovnog izlaska sunca.

Sama lokacija se nalazi na 1.8 km od Hale Jezero i 1.4 km od Fiatovog kružnog toka. Pristupačan je teren za dolazak kolima i obezbeđen je veliki parking.

Detalji

Početak:
20. maja , 2017 od 6:00 pm
Kraj:
21. maja , 2017 od 6:00 am

Mesto

Bazen Košutnjak
Košutnjak
Kragujevac, 34000 Serbia
+ Google Map