Skip to main content

Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Emma Morton & the Graces @ SKC

6. decembra , 2018 od 9:00 pm do 7. decembra , 2018 od 1:00 am

Škotska pevačica Emma Morton je sve prisutnija na evropskoj muzičkoj sceni i njen rad postaje sve više prepoznatljiv. Emma je ušla u TOP 3 na italijanskim listama a poslednjih nekoliko godina pojavila se na glavnim televizijskim i radio stanicama. Sarađivala je i nastupala s međunarodnim umetnicima, kao što su Olli Murs, Paolo Nutini, Alehandro Eskovedo i Glen Hansard.

Mračne, seksi pesme Emme Morton pronašle su put u svom poslednjem albumu Bitten by the Devil, 11. maja. Debitantski album benda je monomitsko putovanje gde je izložen svet ljubavi i mržnje, straha i želja, ugnjetavanja i slobode, i proslavljen sirovim i hipnotičkim miksom zvuka jazz-a, roots-rock-a i uticajima folka, pevanim na škotskom dijalektu.

Album je napisala i producirala Emma, sa bendom koji čine bubnjar Piero Perelli i gitarista Luca Giovacchini. Debitantski album grupe obeležili su posebni gosti i saradnici kao što je Raphael Gualazzi, svirajući klavir u „Dirty John“, Gabriele Evanglista, jedan od najnovijih kontrabasista na jazz sceni, dobitnik Grammi- ja Gene Paul i čuveni Antonio Gramentieri ( Sacri cuori, Don Antonio).

Ovaj album istražuje i proslavlja ideju“prelepih zagađenja“; tama ukorenjena u našoj prošlosti i sadašnjem trenutku se ujedinjuje sa svetlucavim sjajem egzotičnih svetova i zvucima Amerikane, koji pokreću naše strasti i imaginaciju kroz bioskopske ekrane i stare rekordere naše mladosti.

Cena ulaznice je 300 dinara, za studente i đake je 200 dinara.

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Detalji

Početak:
6. decembra , 2018 od 9:00 pm
Kraj:
7. decembra , 2018 od 1:00 am
Događaj oznake:
, ,

Mesto

SKC Kragujevac
Kragujevac, 34000 Serbia + Google Map