Skip to main content

Untitled

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Doček pravoslavne Nove godine uz Kerber

13. januara , 2018 od 8:00 pm do 14. januara , 2018 od 8:00 pm

Kragujevčani će Novu godinu po Julijanskom kalendaru u Pešačkoj zoni dočekati uz zvuke legendarne rok grupe Kerber. Pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, a u organizaciji Doma omladine i Muzičkog centra, pripremljen je raznovrstan muzički program u kome će pored popularne niške grupe, na Trgu kod krsta, od 20.00 časova nastupiti Pinkove zvezdice.

Želelli smo da ovaj događaj bude tako koncipiran, da zadovolji ukus mlađih generacija, a verujem da će za njih to veče biti posebno interesantno, a takodje smo želeli da koncertom obradujemo i starije generacije, koje su se uželele dobrog zvuka, tj. rok muzike, izjavio je za sajt grada Miljan Bjeletić, član Gradskog veća za kulturu.

U uvodnom delu, od 20.00 časova, publici će se predstaviti pobednici muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice, koji će pevati poznate hitove domaćih i stranih autora pop i rok muzike, a u glavnom delu programa, nastupiće legendarna jugoslovenska rok grupa Kerber, koja će nas i uvesti u pravoslavnu Novu godinu. U ponoć nas sa zgrade Gradske uprave očekuje tradicionalni vatromet, a nešto kasnije prisutne će zabavljati di džejevi.

Želimo da ovu godinu započnemo u prazničnoj atmosferi, koja će se u takvom ambijentu i završiti, naveo je Bjeletić.

Podeli sa prijateljima
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Detalji

Početak:
13. januara , 2018 od 8:00 pm
Kraj:
14. januara , 2018 od 8:00 pm

Mesto

Pešačka zona – kod ” Krsta “
Kragujevac, Serbia + Google Map