Skip to main content

„Back to school“ program u šoping centru Kragujevac Plaza

Šoping centar Kragujevac Plaza organizuje  Back to School provod u periodu od 26. do 31. avgusta. Posetioce očekuje najveći izbor svega što je potrebno za školu sa specijalnim ponudama i popustima tokom vikenda (27. i 28. avgusta), dobra zabava i filmovi.

U petak, od 18-21h goste očekuju jezičke avanture i radionice Škole stranih jezika „Vrabac“. Radionice će biti održane na engleskom i nemačkom jeziku, a tu je i program za roditelje.

Tokom vikenda biće održane radionice tokom kojih će moždane ćelije biti spremne za nove školske izazove kao i umetničko izražavanje u slikarskim izazovima.

U subotu, od 12-20h, „Logikids“ otvara vrata SuanPan mentalne aritmetike kao i likovnog konkursa Super heroj Abakus. U periodu od 17-19h spremite se za Super Mama kolaž, edukativno-zabavne radionice za decu i roditelje. Za sam kraj subotnjeg dana, od 19-21h, uživajte u Ebru umetnosti, tehnici slikanja po vodi.

Nedelja, vam donosi nove „Logikids“ avanture i finale likovnog konkursa Super heroj- ABAKUS kao i nagrade za pobednika.

U ponedeljak, od 16:30h mališane očekuju igre na sportskom poligonu u organizaciji FK Vašarište i Društva protiv dijabetesa Kragujevac.

OK Radnički će u utorak i sredu promovisati odbojku, a svi školarci od prvog do ćetvrtog razreda koji se upišu u školu odbojke tokom promocije u Plazi dobijaju prvih mesec dana besplatno.

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *