Skip to main content

Armuši pokrenuli publiku svojim originalnim zvukom

Članovi sint pop grupe „Armuši“ nastupili su u Kulturnom centru UMMUS u Kragujevcu. Ovom prilikom, publika je mogla da čuje njihove autorske pesme, jedan novi instrumental i kao i uvek, obrade poznatih sint pop pesama, kojima Armuši uvek daju lični pečat.

Njihove pesme žanrovski su potkovane u sint, disko, pop i ambijentalnu muziku. Tekstovi pesama prenose jasnu duhovnu, ljubavnu i pozitivnu poruku.

Foto: Milan Milutinović, Magdalena Armuš

 

 

„Inspiraciju pronalazimo u nekim svakodnevnim situacijama, u problematici naše države i društva. Mi težimo ka tome da se okrenemo nekim stvarima van svakodnevice, u nekom pozitivnom duhu i da ne upadamo u kolotečinu problema, već da e okrenemo nekim lepšim i duhovnijim stvarima“, rekla je Magdalena Armuš, vokal.

 

 

 

Armuši su porodičan bend iz Vrnjačke Banje sa prebivalištem u Kragujevcu. U sastavu je sintisajzer vodeći instrument, a boju benda dobijaju upotrebom sintova, bas sintova i ženskog vokala. Odsustvo gitare i bas gitare nije mana ovog benda. Tri člana benda svojim talentom, uz pomoć malo efekata, uspevaju da nadoknade dva instrumenta i stvore sasvim originalan zvuk.

„Raditi sa porodicom ujedno ima i prednosti i mane. Koliko god da nailazimo na nesuglasice, nikada ne možemo da se rastavimo kao bend, jer smo porodica – mislio isto, težimo ka istim stvarima i imamo isti stil. Možda je jedina mana što ponekad postoji manjak tolerancije, baš zato što dobro poznajemo jedni druge i veoma smo opušteni, ali bez obriza na to, mogu da kažem da uvek prevagne ona pozitivna strana“, kaže Magdalena.

Pogledajte fotografije:

 

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *