Skip to main content

AIESEC prezentuje stručne prakse

Studenstka organizacija AIESEC organizovala je prezentaciju stručnih praksi u inostranstvu. Događaj je održan u Kancelariji za mlade sa ciljem da studentima završnih godina, kao i postdiplomcima predstavi program praksi koji im pruža mogućnost da steknu radno iskustvo na međunarodnom tržištu.


AIESEC je međunarodna organizacija koja se ističe razvojem liderstva, volonterskim i stručnim praksama, kao i saradnjama sa svetski poznatim kompanijama. Jedan od projekata sa dugom tradicijom je Global talent, odnosno program stručnih praksi, koji mladim ljudima omogućava usavršavanje u oblastima marketinga, informacionih tehnologija i edukacija.

Studenti četvrte godine i oni koji pohađaju postdiplomske studije imaju priliku da se preko ovog projekta profesionalno i lično usavršavaju i steknu svoje prvo radno iskustvo u vodećim međunarodnim kompanijama. U prezentaciji su učestvovali članovi ove organizacije i njeni bivši predsednici, Ana Puzović i Bojan Pavlović, koji su podeili svoja iskustva sa prakse.

Podeli sa prijateljima
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *